Свежа салата од тенко сечкани краставички

Совршен летен ручек... Оваа салата можете да ја јадете наместо цел оброк или да ја комбинирате. Свежа е, лесна и заради начинот на кој се исечкани краставичките во неа, е многу „послатка“ за јадење...
Датум: 20 авг 2011
, Автор: