свадбени фотографии | Кафе пауза

Нераскинливата врска помеѓу таткото и ќерката прикажана преку свадбени фотографии

Врската со таткото е нераскинлива. Тој е пријател, учител, рамо за плачење и пред сè некој кој секогаш ќе ве сака и на кого можете секогаш да му верувате.

Најдобрите свадбени фотографии за 2017 година

Веќе 10 години по ред се одржува натпревар за најдобра свадбена фотографија кој е организиран од Junebug Weddings, а секоја година учествуваат стотици фотографи.