„Силеџија“ – детски анимиран филм за сајбернасилство

Силеџија е краток анимиран филм на македонски јазик кој опишува една типична ситуација во која можат да се најдат младите – љубовен триаголник, појава на љубомора, задевање и заплашување и лоши последици...
Датум: 30 авг 2012
, Автор: