Сашка Робев | Кафе пауза

Хуманитарна аукција за Сашка Робев

Утре во Дом на АРМ, во 20 часот ќе биде отворена хуманитарна аукција, од која средствата ќе бидат наменети за лекување на Александра – Сашка Робев, која боледува од малигна неоплазма на панкреасот.
Датум: 21 дек 2015
, Автор: