Сатурн | Кафе пауза

На кои 4 хороскопски знаци најмногу ќе им влијае транзитот на Сатурн во Риби во наредните 3 години?

Транзитот започна на 7 март оваа година и ќе трае сè до февруари 2026 година!

Кои 5 хороскопски знаци ги очекува голем успех од 23 октомври па сè до јули 2023 година?

Астролозите им предвидуваат просперитет, особено во поглед на кариерата!

Како ќе ни влијае ретроградниот Хирон од 19 јули до 23 декември?

Енергијата на Хирон ќе ни помогне полесно да ги излечиме нашите рани!

Од хаосот се раѓа нешто ново! Откријте какво ќе биде влијанието на Марс, Сатурн и Уран во наредниот период

Што ќе ни донесат Марс, Сатурн и Уран во следните денови? Дали ќе добиеме храброст да го оствариме тоа што го посакуваме или ќе направиме нешто непромислено?

3 хороскопски знаци што ги очекуваат среќа, богатство и љубов за време на ретроградниот Сатурн

Ретроградниот Сатурн функционира малку поинаку - неговата главна улога е да го спроведе законот на кармата.

Зошто се важни 28-мата, 56-тата и 84-тата година од животот?

Секој циклус е како патување на кое треба да тргнете. Иако постојано сте дел од некој циклус, добрата вест е дека постои излез од затворениот круг.

2016-та ви беше една од најлошите години досега? Еве што би можела да биде причината

Нема бегање од враќањето на Сатурн. Или веќе сте го преживеале, моментално сте во него или ве очекува наскоро.

5 факти за вселената кои сигурно не сте ги знаеле

Доколку не сте експерт во оваа област, веројатно не сте запознаени со ледените вулкани на Сатурн, вечната бура на Венера, како и фактот дека во нашиот сончев систем има повеќе од 8 планети...
Датум: 17 мар 2014
, Автор: