Колекција чевли од Сара Џесика Паркер

Актерката која во серијата „Сексот и гардот“ беше опседната со чевли, сега подготвува своја линија обувки во соработката со модниот бенд Маноло Бланик.
Датум: 18 јан 2014
, Автор: