Сара Винчестер | Кафе пауза

Мистериозното место од најлошиот кошмар: Дали ова е најстрашната опседната куќа во светот?

Мистериозната куќа е голема туристичка атракција и ја посетуваат луѓе кои веруваат во духови како и љубителите на чудните феномени.