3 совети за нозете да ви изгледаат подолги во рамни чевли

Многу жени, особено оние со поситна градба, сакаат да ја издолжат својата фигура, а модните експерти откриваат 3 начини на кои тоа може да се постигне.
Датум: 01 јун 2015
, Автор: