Сандра Булок | Кафе пауза

Филм: Гравитација (Gravity)

Филм за способноста за преживување на човекот...

И познатите прават смешни гримаси

Зад совршено насмеаното лице, тие се сепак само луѓе со емоции, реакции и гримаси.