Хорор верзија од култниот филм „Сам дома“

Култната комедија „Сам дома“ во која главна улога имаше поранешниот омилен актер на повеќето деца, Меколи Калкин, доби своја хорор најава.

Дали сте спремни за уште едно продолжение од „Сам дома“?

„ABC family“ најави дека ќе се снима нов дел од филмот „Сам дома“. Продолжението „Сам во мракот“ премиерно...

Интересни факти за „Сам дома“

По повод 20 години од првиот дел на ова легендарно филмско остварување кое го освои секое дете, еве неколку интересни факти, кои веројатно не сте ги знаеле.
Датум: 16 дек 2010
, Автор: