Морбидни факти за единствената сигурна работа на светот – смртта

Во животот може да се избегнат многу нешта, но една работа е сигурна – сите сме родени за еден ден да умреме.
Датум: 03 окт 2014
, Автор:

9 интересни факти поврзани со денот понеделник

Повеќето од нас во понеделник не се насмевнуваат дури до 11.16 часот наутро.