15 работи кои ќе ги научите само кога самостојно ќе се соочите со животот

Понекогаш животот ни дава тешки удари, но не за да запреме и да се откажеме, туку за да станеме посилно од кога било.

Планирате да почнете да живеете сами? Еве како оваа одлука може да ви го промени животот

Доколку некогаш сте живееле сами, сигурно ќе ги разберете овие шест предности на самостојниот живот.

5 работи што ги разбираат жените кои се потпираат само на себе

Независноста и самостојноста звучат гордо, но тоа е само слобода, ограничена со потполна одговорност.

7 начини на кои вашиот живот ќе се подобри откако ќе најдете работа

Влегувањето во канцеларија на првиот работен ден може да биде навистина застрашувачки. Но, нештата потоа брзо се менуваат...
Датум: 04 мар 2016

Мексиканска илустраторка ни покажува дека живеењето сами може да биде фантастично

Често знаеме да ги сожалуваме тие што живеат сами, но кој вели дека се осамени или несреќни?
Датум: 11 феб 2016

Генијална мајка му одржува лекција на својот син што никогаш нема да ја заборави!

Естел Хавишам од Австралија имала мал пубертетски „судир“ со нејзиниот 13-годишен син Арон, кој неодамна започнал свој канал на Јутуб и почнал да заработува „ситни пари“ благодарение на рекламите.

Силни жени и мажи-кукавици

Не сме ние слаби, предрасудите дека жените се припаднички на ПОСЛАБИОТ пол останале од минатото кога жената била третирана како роб на мажот. Жените се хероини, и време е да почнат да се претставуваат како такви, а не како жртви!
Датум: 05 авг 2012
, Автор:

10 типови девојки со кои машките сакаат да излегуваат – дали сте една од нив?

Во оваа поделба накратко се опишани неколку типови девојки кои докажано го привлекуваат машкото внимание.
Датум: 28 апр 2012
, Автор:

10 работи кои ќе ви помогнат да останете среќни во 20-тите и 30-тите години од животот

Не постои универзална формула која може да ни помогне да бидеме среќни. Но...
Датум: 20 апр 2012
, Автор: