7 техники за самоодбрана за жени препорачани од професионалец

Овие техники може да ги изведе секоја жена, без разлика колку е голем напаѓачот.

6 едноставни техники за самоодбрана што секоја жена треба да ги знае

Способноста да се одбраните може да биде разликата помеѓу живот и смрт или помеѓу киднапирање и бегање.

Овие девојки ќе ви покажат зошто и вие треба да научите како да се одбраните од физички напад

Во следново видео можете да го видите нивното искуство, како и да откриете зошто и вие треба да го сторите истото!

3 женски оружја кои ќе ви помогнат при ненадеен напад за помалку од 10 секунди

Овие 3 женски оружуја можат да ви го спасат животот...

Начини на самоодбрана за жени

Многумина мислат дека доколку стојат подалеку од темни улички и лошо друштво, нема да им се случи ништо страшно. Неточно!
Датум: 18 фев 2012
, Автор: