Декорирајте ја новогодишната трпеза: Салфетки во форма на новогодишна елка

Ако декорацијата на новогодишната и божиќната трпеза ви е од голема важност, тогаш би требало да ја разгледате оваа прекрасна идеја.
Датум: 14 дек 2014
, Автор:

Изум кој ќе ви помогне да стигнете дома доколку претерате со алкохолот

Дали некогаш ви се случило да претерате со алкохолот и да не можете да му кажете на таксистот или на пријателот кој заглавил со вас да ве трезни, до која улица треба да ве однесе таксито?