Концертна сала на дување

Наменета е за организирање на турнеа низ северниот дел на Јапонија, кој беше најпогоден од цунамито во 2011 година.

Колку бактерии има во салата за вежбање?

Салите за вежбање, справите, простирките и топките кои ги користат голем број луѓе, се совршено место за развој на бактерии и габички, како резултат на големата влага и покачената температура.

Најтешките женски потези во сала за вежбање

Она што ќе го видите на ова видео ќе направи да се пролигавите со отворена уста, без разлика дали гледате од машка или од женска перспектива.
Датум: 28 апр 2013
, Автор:

Турандот – луксузен ресторан во срцето на Москва

Критичарите велат дека е најверојатно една од најскапите инвестиции во светот на луксузните ресторани, место кое ве води во друга димензија и кое нуди задоволства за сите сетила.

Креативните канцеларии на Гугл во Лондон

Компанијата „Penson Group“ која стои зад овој креативен дизајн на просториите имала потполно одврзани раце да го уреди овој простор за тој да делува мотивирачки и креативно да ги стимулира вработените.

Куќата на Мајкл Џордан во Чикаго

Куќата е моментално ставена на продажба за „скромни“ 29 милиони американски долари. Сепак, кога ќе ја разгледате и кога ќе дознаете што сè има во неа, можеби оваа цена нема да ви звучи толку висока.

Луксузно кино за љубителите на добриот филм

Најголемиот синџир на кино сали во Латинска Америка, „Cinepolis“ неодамна го отвори својот прв театар на територија на САД...