саксија | Кафе пауза

Паметна роботска саксија се движи и го „лови“ сонцето, за да им овозможи доволно светлина на растенијата

Загрижени сте дека растенијата во вашиот дом не се изложени на доволно светлина во текот на денот? Сега, веќе немате потреба никогаш повеќе да се грижите за тоа...

Направете сами: Најслатката саксија за цвеќиња со лик на маче

Зошто вашите цвеќиња да ги засадувате во некоја досадна саксија кога вие самите можете со малку труд да изработите супер слатка саксија?!

„Истурени“ цвеќиња внесуваат живописност во обичните градини

Многу луѓе сметаат дека цвеќињата ги освежуваат градините и на суптилен начин внесуваат боја животот...

Иновативни саксии кои го менуваат својот облик како што растението расте

Овој иновативен дизајн на саксии е инспириран од јапонската уметност оригами.

Корисни примени на филтерот за кафе

За што друго може да се искористи филтерот за кафе? Ќе се изненадите кога ќе видите дека покрај примарната улога, има и уште многу други практични примени.

Како да се греете на обични свеќи?

Погледнете како можете да затоплите мала просторија, за малку пари и потполно безбедно.

Растение кое секој би го посакал во својата канцеларија

Оригинален додаток на вашата канцеларија, на кој ќе се воодушевува секој клиент. :)

Дигитализирано цвеќе кое расте без да го посадите

Во саксијата има електронски систем, кој е способен сам да ја дозира водата, хранливите материи и воздухот, кои му се потребни на цвеќето.