Што сакаат девојките?

Вечното прашање кое си го поставуваат момчињата за кое нема едноставен одговор е „Што сакаат девојките?“ Слични, а сепак различни, девојките сакаат многу работи. Еве само еден дел од тие работи...
Датум: 01 феб 2012

Како да бидете личноста која сите ја почитуваат?

Пофалете ги луѓето и покажете им искрена почит за она што го прават во нивните животи.

Запознајте го овенот однадвор и однатре

Повеќето овни кога се деца, се многу директни за она што им се допаѓа и она што не им се допаѓа. Тие се невообичаено многу решителни деца...

Запознајте ја водолијата однатре и однадвор

Повеќето водолии имаат неопределен израз на лицето од кој не можете да „прочитате“ буквално ништо, високо чело и убаво дефинирани црти...