садист | Кафе пауза

Троловите на интернет се нарциси, психопати и садисти

Садистите сакаат само да се забавуваат... а интернетот е нивното место за забава.

Знаци кои упатуваат дека сте во врска со психопат

Жените често не знаат да разграничат дали се со опсесивен љубовник или со нормално момче. Кога сте во врска со психопат, тоа не е измачување само за вас туку и за оние околу вас.
Датум: 26 сеп 2014
, Автор: