Вие самите си се саботирате кога одлучувате да живеете според туѓ живот

Ова е единствениот начин на кој може да се опише споредувањето со други луѓе, навика што ги уништува младите во лудиот свет на социјалните мрежи. Живееме во време кога имаме пристап до сите детали од животот на нашите врсници, колеги и пријатели од минатото, па воопшто не е чудно што

Како емпатите несвесно си ги саботираат љубовните врски?

Емпатите ги чувствуваат туѓите емоции како да се нивни, а тоа понекогаш може да им предизвика големи потешкотии.

5 токсични навики кои ја уништуваат вашата среќа

Многу е лесно да ја саботирате вашата среќа а воопшто да не сте свесни за тоа...

6 знаци кои покажуваат дека сами си ја саботирате врската

Ако долго време не можете да ја најдете причината за проблемите, можеби треба да погледнете во огледалото.

Знаци дека ја саботирате вашата врска, зошто го правите тоа и како да престанете?

Денешната тема на размислување е анализа на нашите врски, нашите ставови и постапки, но најважно зошто и како ги саботираме љубовните врски.
Датум: 27 авг 2014
, Автор:

4 начини на кои се саботираме самите себеси

Кои се непријателите што се кријат во секој од нас и кои го движат процесот на саботирање на самите себеси?