25 причини поради кои сабота ни е омилен ден од неделата

Колку напорно и да сме работеле во текот на неделата, колку и натчовечки напори да сме вложиле за да ги издржиме сите извори на нервоза, ние девојките имаме силен мотив – чекаме да дојде сабота!
Датум: 18 окт 2014
, Автор:

Поезија: Саботно :)

Нема посовршен ден од денес. За нови почетоци и нови луѓе. Но, нека започне денот со старите навики. Кафе, цигара и благо. И сонце. Под него, секој има свое место.
Датум: 31 авг 2013
, Автор: