Толкување на стрелките на часовникот

Погледнете на часовникот и дознајте што ви кажуваат стрелките, освен времето. Кога ќе видиме поклопени стрелки често велиме дека некој мисли на нас. Но, да не ги занемаруваме и останатите поконкретни значења на стрелките.
Датум: 02 сеп 2014
, Автор:

Најминималистичкиот часовник што сте го виделе

Можете ли да кажете колку е саат на овој часовник?
Датум: 28 авг 2013
, Автор:

ZIIIRO: Неверојатно кул часовник

ZIIIRO часовниците се перфектно надополнување на вашиот животен стил. Делот што се наоѓа во средината на овие часовници кој всушност го покажува времето, може да се отстрани и да се замени со друг, во друга боја.
Датум: 27 дек 2010
, Автор:

Домино часовник

Спротивно на притисокот и стресот со коишто се соочуваме секојдневно, овој домино часовник, го зема едноставниот и иконски дизајн на доминото и го трансформира во нов начин на прикажување на времето.
Датум: 20 дек 2010
, Автор: