Најубавите села во Шпанија

Шпанија има специфичен дух кој најдобро е зачуван во селата каде што ретко доаѓаат туристи...

Зимска коска (Winter’s bone)

Филм за точката бело во море на црнило, за малите животни победи, за женската борба да се зачува она што може...