Зошто казината прават толку голем профит?

Коцкањето е многу профитабилен бизнис. Ако се знаат следните 3 факти, не е чудно да се сфати зошто.

„Рандом“ изненадувачки факти

Светот е чудно место каде секојдневно се случуваат многу интересни работи и се дознаваат многу зачудувачки факти. Овие факти ќе ве изненадат, зачудат или пак насмеат.
Датум: 19 јан 2013
, Автор: