Спремате тежок испит? Рузмаринот ќе ви помогне околу тоа!

Мирисот на етеричното масло од рузмарин ќе ви ја подобри меморијата, тврдат научниците врз основа на новото спроведено истражување.

Домашен рецепт за ефикасен и брз раст на вашата коса

Доколку го користите редовно, барем еднаш до двапати неделно, веќе за месец дена ќе ја забележите разликата.
Датум: 03 апр 2013
, Автор: