Направете сируп од листовите на ружа и подгответе се да бидете воодушевени од ефектот

Многумина користат сируп од листови на ружа како состојка во коктел. Меѓутоа тоа што можеби не сте го знаеле досега е дека овој сируп има исклучително многу здравствени придобивки.

Овој гуштер кој си направил удобен кревет во ружа е најслаткото нешто кое ќе го видите денес

Кога станува збор за удобна постела, можеме слободно да кажеме дека тој знае што сака и како да го добие истото.

Поучна приказна: Ружа за мајка

Еден човек застанал покрај цвеќара за да порача цвеќиња за неговата мајка...

Што зборува за жените нивното омилено цвеќе?

Мередит Вага Перез е цвеќарка од Њујорк која врз основа на своето долгогодишно искуство ги проценува жените врз основа на нивните омилени цвеќиња.