Роуан Аткинсон | Кафе пауза

Помалку познати факти за единствениот Мистер Бин

Ликот на осамениот и несфатен Мистер Бин и ден денес може да насмее милиони луѓе ширум светот.

Смешниот израз на лицето на Мистер Бин вметнат во уметнички слики

Карикатурист си играл со уметнички слики, ликот на Мистер Бин и Фотошоп.

Филмски маратон со Мистер Бин

Избегнувајте да јадете и пиете додека ги гледате овие филмови за да не се задавите...