Дознајте кои се најголемите романтичари според хороскопот

Станува збор за најдобрите љубовници и романтичари кои ќе ве научат да уживате во малите работи.

20 типови момци што секоја девојка ги запознава на забава

Забавите се луди. Таму може да сретнете сè и сешто. Овие момци ги среќавате на секоја забава, без исклучок.
Датум: 22 авг 2014
, Автор:

Колку кафиња до „вистинскиот“?

А што ако премногу му придаваме значење на тој возвишен поим „совршен“? Зошто најголемиот дел од жените не трагаат толку по совршените пријателства, колку по совршените дечковци?
Датум: 03 феб 2013
, Автор:

Запознајте го бикот одблизу

Биковите се најчесто стабилни личности, кои секогаш се трудат да останат во допир со реалноста и покрај нивната тенденција кон тврдоглаво однесување.