Здружениот труд на рок легендите

Кога рок легендите ќе го здружат трудот, следуваат вакви епски изведби.

6 рок класики настанати од шега

Понекогаш, токму додека се шегуваат испливува на површина генијалноста на големите музичари и ги создаваат своите најголеми хитови.

Музичката кариера на глумците од „Gossip Girl“

Тејлор Момсен (Џени Хамфри), Ед Вествик (Чак Бес) и Лејтон Мистер (Блер Волдорф), не само што се прославија со своите улоги во мега-популарната ТВ серија „Gossip Girl“, туку тие градат и свои музички кариери.
Датум: 01 ное 2010
, Автор: