3 бои на кармини кои секоја жена треба да ги има

Секогаш е забавно да пробате нешто ново и да откривате бои кои добро ќе прилегаат на вашиот тен, коса и стилот на шминкање, но овие 3 нијанси одговараат на скоро секоја жена.
Датум: 28 авг 2014
, Автор:

Хонг Конг во розова варијанта

Хонгконшкиот дизајнер Yiu Yu Hoi го претворил неговиот прометен град Хонг Конг, во бавен магичен сон, користејќи инфрацрвена техника на работа.