Погледнете го овој прекрасен розов дијамант, што е вториот по големина во светот

Небрусениот розов дијамант е најскапиот дијамант кој е откриен досега во рудниците „Алроса“.

Направете сами: романтично кутиче за бонбони

Ова слатко кутиче за бонбони ќе го направите многу брзо и ќе го/ја изненадите вашиот/ата сакан/а.
Датум: 24 јул 2014
, Автор:

Природните цветни розови теписи во Јапонија

Цвеќето шибаѕакура (ориг. shibazakura), поинаку наречено розов мов, расте многу близу до земјата во преубави нијанси на магента, розова и бела боја. Сезоната на ова цвеќе, која почнува од крајот на месец април...
Датум: 02 мар 2013
, Автор: