Колку долго трае едно шише вино откако ќе го отворите?

Дали можете да пиете црвено вино кое една недела стоело во фрижидер? Или пак, колку долго трае еден шампањ?

Заштитни бои на познатите

Сите имаме омилена боја која преовладува во нашиот гардеробер. Кои им се омилени бои на славните личности?