роденденска торта | Кафе пауза

Тотална трансформација: Претворете ја купената роденденска торта во ваше ремек-дело

Со помош на овие 6 интересни идеи секогаш ќе имате оригинални, креативни и интересни роденденски торти

Неверојатни роденденски занимливости

Дали знаете колку тежи најголемата роденденска торта која некогаш била направена?
Датум: 09 сеп 2012

Ви треба идеја за необична торта?

Торти кои изгледаат неверојатно реално и за кои сигурно два пати ќе размислите пред да пробате...

Забавни и смешни роденденски пораки

„Ќе почнеш ли да ги дуваш свеќите или уште ќе ги броиш?“ :-)
Датум: 20 мај 2012
, Автор: