Рованиеми | Кафе пауза

Новогодишните празници во родното место на Дедо Мраз

Прекрасно село кое изгледа како да е излезено од детските фантазии за домот на Дедо Мраз, со сиот божиќен и новогодишен амбиент кој може да се посака.