Како деменцијата го уништи генијалецот Робин Вилијамс?

Токму со оваа идеја за наслов и по барање на вдовицата на Робин Вилијамс, беше направен нов документарец посветен на генијалниот комичар за чие предвремено заминување многумина сè уште жалат.

Цитати по кои сите ќе го помниме неверојатниот Робин Вилијамс

„Без разлика на она што ви го велат луѓето, зборовите и идеите можат да го променат светот.“