Роберт де Ниро | Кафе пауза

Филм: Прирачник за оптимисти (Silver Linings Playbook)

Внимавајте на знаците кои ви ги дава животот...

Незаборавни филмски реплики

„Ќе му направам понуда, која нема да може да ја одбие.“ - Марлон Брандо како Дон Вито Корлеоне во култниот „Кум“
Датум: 15 мар 2012
, Автор:

Елитни убијци (Killer Elite)

Лесно е да извршиш убиство, тешко е потоа да живееш со него...

Бразил (Brazil)

Филм за едно имагинарно, но можеби не толку различно општество
Датум: 06 сеп 2010
, Автор: