Новогодишни понуди на Македонски Телеком и Т-Мобиле Македонија со РК Вардар

Македонски Телеком стана прв во Европа со целосна IP мрежа, Т-Мобиле прв во Македонија со 4G мрежа, додека Вардар стана шампион на СЕХА регионалната лига и влезе меѓу осумте најдобри во ракометната Лига на шампионите.
Датум: 26 ное 2014
, Автор: