Интервју со бендот „Омниа“

Слушнете го првиот сингл на Омниа - комбинација од феноменален вокал и неверојатни гитарски способности.

Целата рокенрол историја во 100 рифови

Хронолошки поврзани 100 гитарски рифови на хитовите од 1952 година до денес.