Рита Ора | Кафе пауза

Познатите во ретро изданија

Некои од нив имаат препознатлив ретро стил, останатите одвреме-навреме се појавуваат во некакво ретро издание. Ова се дел од ретро изданијата на познатите жени.
Датум: 09 авг 2012
, Автор:

Запознајте ја Рита Ора

Оваа девојка, полека но сигурно ги освојува љубителите на добрата музика низ целиот свет, а како што и самата тврди, најдоброто од неа допрва доаѓа...
Датум: 08 јун 2012
, Автор: