Bravo Classic со нов видео запис за Меѓународниот ден на кафето

Еден од најпознатите брендови Bravo Classic на компанијата Рио Кафе продолжува да ја раскажува успешната приказна за кафето и музиката како еден совршен спој.
Датум: 01 окт 2016
, Автор: