риболов | Кафе пауза

Малку поинаков одмор

Времето за одмор е драгоцено. Затоа заборавете на многубројните туристички замки и поминете го одморот на места кои никогаш не би ви текнало да ги посетите...
Датум: 05 јун 2012

Рибарски селца над вода

Живот над вода и меѓу карпи. Ова е најкусиот и најдобар опис за секојдневието на жителите од рибарските селца, кои се наоѓаат во близина на брегот на виетнамскиот остров Кат Ба. Нивните домови буквално лебдат над вода.
Датум: 16 фев 2012
, Автор:

Народите на Сибир

Малубројните нации во Северна Азија заедно претставуваат богат и стар збир од народи и култури.