9 секојдневни реченици кои треба да престанете да им ги кажувате на луѓето

Постојат речиници кои секојдневно ги користиме, а би требало засекогаш да ги исфрлиме од нашиот речник.

10 зборови кои ќе направат да звучите попаметно на работното место

Најдобар начин да ги импресионирате колегите и шефот е преку богат вокабулар.

5 мудри причини да основате книжевен клуб со пријателите

Сакате да читате книги? Имате круг на пријатели кои исто така уживаат во книжевните дела? Еве една интересна идеја, зошто да не формирате книжевен клуб?
Датум: 14 дек 2013
, Автор:

40 нешта кои веќе не ги правиме благодарение на технологијата

Дали имате забележано колку работи во нашиот живот во последниве неколку години премногу се сменија?

Речник на кучешкиот јазик

Вашето прекрасно мало пријателче не го знае јазикот кој вие го зборувате, но тој и понатаму се обидува да комуницира со вас.