Како да се преживее рецесија?

Станува збор за кусо стрипче, преку кое 24-годишниот Крис Вилсон се шегува со актуелната економска состојба во светот и со дискриминацијата на маргинализираните групи.
Датум: 21 мај 2012
, Автор: