Нема да поверувате на кој начин може да ги искористите пластичните шишиња. Погледнете!

Овие проекти се едноставни, корисни за секојдневниот живот, но и за заштита на животната средина.

Паметна и креативна употреба на стари конзерви

Сè што ви треба е трпение, доза креативност и желба за „направи сам“ авантура. Земете куп конзерви кои наместо да ги фрлите во корпата за отпадоци ќе им најдете место во вашиот дом.
Датум: 21 јун 2014
, Автор:

Креативни начини за повторна употреба на старите предмети

Добар начин за повторна употреба на старите предмети кои така ни стојат во домот.
Датум: 08 мај 2014
, Автор:

Направете сами: Од стара алка до нов колоритен аксесоар

Понекогаш без многу труд и финансиско вложување можете старите работи да ги реупотребите и повторно да блеснат со нов сјај.

Од стари палети до нов модерен мебел

Ова се само неколку примери кои можат да ви помогнат. Импровизирајте и не плашете се да ја употребите вашата имагинација.

Фантастични идеи за реупотреба на стари предмети

Сигурно по дома имате безброј некорисни предмети, кои на времето сте ги користеле и ви биле драги, па сега сте приврзани и ви е тешко да се ослободите од нив.

Што се случува со култните британски црвени говорници?

Надалеку препознатливите црвени телефонски говорници кои можат да се сретнат само во Велика Британија пополека почнуваат да исчезнуваат...

Излог со артистички чашки за кафе кои лебдат во воздухот

Секој работен ден, Гвинет Лич седи по 3 часа на столчето и им наоѓа нова креативна употреба на веќе употребените хартиени чашки за кафе.
Датум: 16 ное 2011
, Автор: