Пријатно Фотошоп-изненадување за сите што чекаат автобус

Погледнете ги бесценетите реакции на луѓето кои биле тајно фотографирани и потоа фотошопирани, во моментот кога ќе се видат себеси наместо рекламата на билбордот отспротива.
Датум: 10 јун 2013
, Автор:

Наоми Кембел, секси дури и во пластична верзија

Фотографиите се наменети за магазинот Soon International, но тие исто така ќе се најдат и во книгата посветена на досегашната работа на авторот.