ретроградно движење | Кафе пауза

Како ќе ни влијае ретроградниот Хирон од 19 јули до 23 декември?

Енергијата на Хирон ќе ни помогне полесно да ги излечиме нашите рани!

Ретрограден Меркур ќе им донесе нови предизвици на овие 4 хороскопски знаци!

Ретроградното движење на Меркур кое ќе трае сè до 3 јуни ќе влијае врз начинот на кој комуницираме со другите...

Ни претстои ретрограден Меркур: Подгответе се за хаос и проблеми!

Меркур влегува во ретроградната фаза на секои три до четири месеци, а во наредниот период тоа ќе се случи на 10 мај и ќе трае до 3 јуни.

Ретрограден Меркур на 14 јануари: Поврзете се со интуицијата

Што ќе ни донесе ретроградната положба на Меркур на 14 јануари?

Неделен хороскоп од 3 до 9 јануари: Нова надеж и инспирација

Откријте како ќе ви бидат наклонети ѕвездите во првата недела од 2022 година!