ретрограден Меркур | Кафе пауза

За кои 3 хороскопски знаци почнува стабилен период по 15 септември?

Овие 3 хороскопски знаци ги очекува позитивна промена со завршувањето на ретроградната фаза на Меркур!

Како ќе ни влијае ретрограден Меркур до 15 септември?

Важно е да бидете трпеливи кон себе и со другите во овој период!

Како ќе ни влијае ретрограден Меркур од 23 август до 15 септември?

Ова ќе биде одлично време да го средите просторот за живеење и да воспоставите повеќе рамнотежа помеѓу работата и приватниот живот.

Како ќе ни влијае ретроградното движење на Меркур во следниот период?

Астролозите алармираат дека ќе се појави личност од минатото и дека сега не е време за нов почеток!