Ресторан Бакал | Кафе пауза

Македонскиот ресторан Бакал – еден од најдобрите ресторани од Истанбул до Скандинавија

Далеку од градскиот метеж со прекрасно уреден двор кој плени со својата убавина, Ресторанот Бакал е место со редовни гости, омилено сврталиште на познати лица од нашето опкружување и од регионот, гости кои знаат да препознат добра храна...
Датум: 15 јул 2015
, Автор: