Љубовта го гаси мозокот

Кога пријателите некому ќе кажат: „Таа/тој не е за тебе“, овој совет по правило се игнорира, но не поради тврдоглавоста на вљубениот, туку едноставно во моментот толку може да разбере.

Интерактивна репродукција на „Ѕвездена ноќ“ од Ван Гог

Љубителите на современата уметност кои ќе дојдат во контакт со интерактивната слика, можат да го контролираат движењето, а со него и музичките тонови.
Датум: 15 фев 2012
, Автор:

Уметнички дела изработени со еспресо

Нејзините слики најчесто се репродукции на најпознатите дела на големите сликари како Да Винчи, Ван Гог, Вистлер и многу други...

Аудио кафе масичка

Масичката со вграден звучен систем, дизајнирана од Џероум Сприт и Волфганг Брегентзер е наречена „Acoustable“. Таа овозможува репродукција на звук во опсег од 360 степени.