реплика | Кафе пауза

Реплика на Париз во Кина

Група кинески бизнисмени одлучиле да направат реплика на Париз во Кина, на 200 километри оддалеченост од Шангај...

Стоунхенџ на американски начин

Кархенџ е интересна реплика на Англискиот мегалитен споменик Стоунхенџ, направен од стари американски автомобили.
Датум: 10 дек 2010
, Автор: