19 евтини и креативни начини да внесете удобност во вашиот дом

Разубавете го вашиот дом, но не на штета на вашиот паричник.

Супер идеи за реновирање на вашата дневна соба

Пронајдете го вашиот стил и погрижете се дневната соба да ја претворите во удобно катче, во кое креативно ќе го трошите вашето време.

Интересни дизајни за скалите во вашиот дом

Доколку во брзо време планирате да го реновирате домот или да кренете уште еден кат на вашата куќа, тогаш овие интересни дизајни за скали можат да ви бидат одлична инспирација.

Идеи за идеално уредување на вашата кујна

Доколку размислувате да ја реновирате вашата кујна, тогаш овие фотографии ќе ви бидат одлична инспирација за да ја направите функционална и тренди.

Луксузна јахта за прекрасен одмор

Јахтата „Keri Lee III“ е направена од компанијата „Claudette Bonville & Associates“, а долга е 54 метри. Таа била завршена во 2001 година, но претрпела темелен ремонт во 2009 година.

Гаража претворена во фантастична куќичка

Креативноста и умешноста во уредувањето на внатрешниот простор е неопходна, но веројатно треба и многу повеќе, ако на располагање имате една стара гаража од 23 квадрати. Мишел дела Вега, од неа, направила чудо.
Датум: 15 авг 2011
, Автор: